Aurahealing - auratouch energetisch healing opleiding

voorwaarden en voor wie

Voorwaarden opleiding

De basisvoorwaarde om deel te nemen is openstaan voor groei. Verder zijn er geen speciale voorwaarden om in te schrijven.

De omschreven healings-technieken om je client te behandelen hoef je niet al te kunnen om deel te nemen; die leer je juist tijdens de opleiding. Deze opleiding geeft je de kans een echte, geschoolde, krachtige healer te zijn. Alle lesstof die nodig is, zit in de opleiding.

Het is de bedoeling dat je voor de aanvang van de opleiding:

  1. de cursus Shin-Do volgt (of vlak na aanvang)
  2. we adviseren reiki te volgen.

Shin-Do toelichting:

De Shin-Do cursus volgen (weekend-cursus), liefst voor aanvang van het 1e lesjaar. (kan eventueel ook tijdens de 2 a 3 maanden van de opleiding als je op het laatste moment hebt ingeschreven voor aurahealing). Shin-Do is eenvoudig te leren
(meer informatie: nederlofcentrum bij cursussen)

Advies Reiki toelichting:

Reiki is een mooie manier om jezelf te kunnen behandelen, en energie door te geven via de handen. Het mooie van reiki is dat het snel (in een weekend) te leren is, niet afhankelijk is van talent of iets, en dat je het meteen kunt toepassen. Reiki is een advies, geen plicht. Wel raden we aan reiki te volgen bij een degelijk instituut. (meer informatie: nederlofcentrum bij cursussen)

Let op: Er is altijd een Shin-Do training enige tijd voor de aanvang van de healersopleidingKan eventueel ook tijdens de eerste maanden van de opleiding. Het volgen van de Shin-Do training hoeft er niet vlak voor, het kan ook een aantal maanden of jaren eerder zijn.

Diversiteit

Het fijne is dat er altijd een heel diverse samenstelling is qua deelnemers aan de opleiding.

Een aantal afgestudeerden:

IMG_7807IMG_7765IMG_7752 IMG_7774 IMG_7762 IMG_7778 IMG_7783 IMG_7804  IMG_7810 IMG_7802IMG_7809 IMG_7817 IMG_7775 vijay Girdhari IMG_7753