Aurahealing - auratouch healing opleiding

de opleiding is heel uitgebreid - qua diepgang en in onderwerpen

Aurahealing en meer

 

De AuraTouch Energetisch Aura- Chakrahealing opleiding is heel uitgebreid.

Je leert het energieveld analyseren (aurareading) en helen middels het auraveld. Je leert hoe je de chakra’s uitgebreid kunt diagnosticeren en je leert hoe je de chakra’s kunt repareren met krachtige energetische technieken. Daarnaast ga je de aura kleuren in kaart brengen en werken met spirit-helpers. In het tweede deel van de opleiding opleiding gaat het over sjamanistische technieken, van binnengedrongen energieën verwijderen tot het terugbrengen van zielsdelen die de cliënt in zijn of haar leven verloren is.

 

Meerdere modules

De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan elk deel op zich al een afgerond traject is.

  • In het linkermenu staan de onderdelen van de opleiding per onderdeel.
  • In het hoofdmenu kan je de opbouw vinden van de opleiding qua onderdelen en lesjaren.

 

Het geleerde is direct toepasbaar

 Het is een praktische opleiding, bijna elke les ga je naar huis met nieuwe technieken. Daardoor kan je het geleerde ook daadwerkelijk effectief toepassen. Als je de opleiding hebt afgerond ben je een all-round reader en healer. Dan kan je klachtgericht werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Dat betreft zowel healing van bestaande klachten als preventief. Ook trauma’s, zowel uit het korte verleden als de vroege jeugd, zijn door de auratouch healer te behandelen.

 

auratouch healing groepsfoto - 2 jarige opleiding aurahealing chakrahealing en meerAuratouch is een reis van heling en vrij zijn

 De opleiding is een pad van kennis en heling. En heling van jezelf is dat wat je als wezen vrij maakt, vrij van pijn, van ego en andere belemmeringen. Deze beroepsopleiding zorgt ervoor dat je er na een volwaardig professionele reader en healer bent. Een Auratouch® healer is een professional healer!