kleurenleer en healing middels kleuren - auratouch

kleuren zijn vibraties - zijn een spiegel

Kleurenleer

Kleur is veel meer dan alleen een mooie of lelijke kleur of tint die via de ooglens de hersenen bereikt.

Een kleur is een frequentie, net als geluid

Omdat kleur frequentie is en frequentie de staat van zijn van energie bepaalt, heeft kleur invloed op alles wat uit energie bestaat. Daar alles om ons heen inclusief wij zelf, uit energie bestaat heeft kleur heel veel impact.
Met andere woorden, kleur beïnvloedt een levend organisme. Deze beïnvloeding is zo sterk, dat kleur iemands gemoedstoestand kan veranderen, iemands helingsproces kan remmen en gelukkig ook kan bespoedigen.

Kleurenleer en de invloed van kleuren

Als je zaadjes van de mosterdplant blootstelt aan rood licht, krijgen de planten een dunne bladbegroeiing en is de smaak bitter. Door hetzelfde soort zaadje bloot te stellen aan groen licht werden het zwakke planten terwijl ze met blauw licht prachtige planten werden, met veel blaadjes, weliswaar langzaam groeiend maar met een heerlijke zoete smaak.

Als je een mens blootstelt aan rood licht, stijgt de bloeddruk, de spieractiviteit (spanning) zweet hij of zij meer en neemt de hartslag toe. Blauw daarentegen bewerkstelligt het te- gendeel; de hartslag daalt, de bloeddruk daalt en het lichaam ontspant. Daarom kan blauw ook heel geschikt zijn als middel tegen slapeloosheid.

Kleuren en healing

Net als de uitspraak ‘I’m so blue’ of alles door een roze wolk zien, heeft elk mens een aantal vibraties / kleuren die deel uitmaken van het energie (aura) veld. De healer kan de aanwezige kleuren in kaart brengen (je leert ook een tekening maken voor een reading) en is in staat de kleuren die overbodig zijn te neutraliseren en te herstellen.

Kleurenleer binnen de auratouch opleiding

Tijdens de opleiding leer je over de kleurmodellen, over de werking van kleuren en ga je de verschillende toepassingen daadwerkelijk toepassen.

Samenvatting van deze auratouch module kleurenleer:

  • Je leert de betekenis van kleuren
  • Je leert contact maken met de essentie van een kleur-frequentie
  • Je kunt een kleurentekening maken van iemand
  • Je kunt in kaart brengen wat iemands essentie is op dat moment
  • Kleurenhealing in het auraveld en in de chakra’s